Voorzitter

Klaas Dirk Bruintjes is interim adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Eerder was hij Directeur Communicatie bij dit Departement.

Recent was hij interim directeur Utrecht Toerisme en Recreatie (2009-2011) en interim directeur van Museum Speelklok (2009). Daarnaast is hij bestuurder van een aantal culturele- en gezondheidsinstellingen: lid van de Raad van Toezicht Museum Speelklok, voorzitter van de Stichting Musica ad Rhenum, voorzitter van het Johannes Hospitium De Ronde Venen en voorzitter van de Stichting Stimuleringsfonds Rouw.

Klaas Dirk: ā€˜ā€™ Ik vind het spannend mee te maken en te stimuleren hoe een traditioneel instrument, het kerkorgel, op een hele andere manier gebruikt kan worden in combinatie met verschillende kunstvormenā€™ā€™.